Holiday Champs

2016 Holiday Championship Maumu
Een maand lang een grandioos Sportfeest

Met dank aan de donoren van MY S&D Foundation.

                     
Van 28 juli tot 30 augustus vond een groots Holiday Championship plaats in Maumu, Kameroen. Elke dag bruiste het van de vele sportactiviteiten in het dorp. 12 Voetbalteams uit Maumu en de regio streden om de SuperMont Cup. SuperMont (bronwater company), een regionaal bedrijf, stelde een beker. MY S&D zorgde ervoor, dat de organisatiekosten konden worden gedekt.

                                                                              

Er is tegelijkertijd een dorpstoernooi voor jongere jongens en voor meisjes! Enthousiaste deelnemers, die enorm veel plezier beleven in deze voor hen nieuwe, verrassende en stimulerende vakantieactiviteiten.
Het project Maumu Youth Sports and Development is uitgebreid onder de aandacht gebracht en de Grand Opening alsook de Finals zijn bezocht door tal van regionale autoriteiten.
Voorafgaand aan de finalewedstrijd is aan de coaches van alle deelnemende teams uitgelegd hoe wij de Life Skills Manual binnen het project gebruiken voor het onderdeel Development/Educatie. Digitale kopieën van de manual zijn ter beschikking van de toernooideelnemers gesteld. Op deze wijze wordt een olievlekeffect nagestreefd voor de ontwikkeling van de jongeren in de Zuid West Regio van Kameroen

Life Skills Manual,jpg

© Young Africa International

Meer informatie en foto’s zijn te vinden op www.maumuyouthsd.org/gallery